Aktuelt


Effektivitet, partnerskaber og grøn omstilling. Det er nøgleordene for det nye affaldsselskab, som vi hos I/S Reno-Nord fra nytåret 2022 indgår i sammen med AVV I/S. Læs her, hvad det betyder for dig som virksomhed eller samarbejdspartner!

læs mere
Plast er ikke bare plast! Det har vi kunne konkludere mange gange siden opstarten af sorteringsanlægget til plast og metal i 2016.

læs mere
Det begyndte egentlig med et møde i Hjørring. Her opdagede projektleder Anne Riis fra affaldsselskabet I/S Reno-Nord, at der var kommet vilde blomster uden for bygningen, hvor hun skulle til møde med kolleger fra AVV, Affaldsselskabet Vendsyssel Vest.
Hun spurgte, hvad det handlede om, og fik en god forklaring.

læs mere
Nordjyllands Ressourcepark i Aalborg Øst skal i fremtiden håndtere affald fra en række nordjyske kommuner. Første etape bliver en plads til have- og parkaffald.

læs mere
I øjeblikket har offentligheden fokus på, hvordan plastikaffald behandles. Det bakker vi i høj grad op om hos Reno-Nord.

Vi arbejder for så høj og sikker en genanvendelse af affaldet som overhovedet muligt. 


læs mere

I/S Reno-Nord opnåede et resultat på 19,8 mio. kr. i et år med udfordringer


Bestyrelsesformand Kristoffer Hjort Storm udtaler i forbindelse med årsregnskabet:

"2018 har budt på udfordringer for I/S Reno-Nord. Affaldsmarkedet har ændret sig væsentligt siden 2017, og vi har kun i


læs mere
I/S Reno-Nord udsorterer allerede nu mere end 45% af kommunernes kildesorterede plast fra husholdninger til genanvendelse.

Et bedre marked for genanvendelse af plast vil gøre genanvendelsesprocenten væsentligt højere.

læs mere
I/S Reno-Nord passerer 310 mio. kr. i omsætning, og præsenterer historisk godt resultat.

Skarp fokus på økonomistyring og god vækst i salg af energi og en række affaldsaktiviteter har været med til at sikre at 2017 er blevet en milepæl for I/S Reno-Nord, efter en årrække med røde tal på bundlinjen.

læs mere
Vi har nu fået tilladelse til at brænde trykimprægneret træ på Energianlægget i Aalborg

læs mere
Affaldsselskaberne AVV og RenoNord har indgået samarbejde om genanvendelse af nordjydernes affald.

læs mere
Herunder ses en oversigtstegning med beskrivelse af anlæggets funktioner.

læs mere
Danmarks mest moderne sorteringsanlæg til plast og metal indvies i dag hos Reno-Nord i Aalborg og er klar til at modtage plast og metal fra de 137.000 husstande i kommunerne Jammerbugt, Mariagerfjord og Aalborg. Anlægget til 38 millioner kroner er et stort skridt på vejen mod en mere effektiv sortering og genanvendelse af affald i Nordjylland.

læs mere