Om Nordværk


Velkommen til Nordværk. Et nyt affaldsfællesskab mellem de to tidligere affaldsselskaber RenoNord og AVV med ambitioner for fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse - til gavn for hele Nordjylland. Vi vil være førende inden for innovative, miljørigtige og effektive løsninger og bidrage til kompetence- og vidensdeling i vores ejerkommuner.

Vores nye navn afspejler både vores ophav i Nordjylland, men signalerer også vores faglighed og håndværk, og at vi gerne vil skabe noget og være først med det nye med klimaet for øje. Derudover driver vi også flere større værker bl.a. energianlæg, sorteringsanlæg og deponier.

Nordværk har over 220 medarbejdere, der effektivt og med stor professionalisme indsamler, håndterer og behandler over 400.000 tons affald om året fra kommuner, virksomheder og borgere.

En stærk dagsorden for hele regionen
Nordværk vil arbejde for et Nordjylland i vækst. Vi har samlet kræfterne og ønsker at være i dialog med samfundet omkring os, så vi sammen kan skabe nye løsninger og muligheder til gavn for hele Nordjylland.

Vi tænker miljøet først i vores hverdag og ønsker at fremtidssikre og omstille affaldssektoren i Nordjylland med fokus på, hvordan vi bedst muligt udnytter de ressourcer, der er i affaldet.Organisationen i Nordværk
Nordværk er organiseret som et interessentskab (Nordværk I/S) med en politisk valgt bestyrelse. Vores interessenter er kommunerne i Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Mariagerfjord, Rebild og Aalborg.

Organisationsdiagram februar 2023