Maskinmester til Energianlægget hos I/S Reno-Nord - Hjørring


Vil du være med til at drive vores Affaldsenergianlæg effektivt?
Hos I/S Reno-Nord - Hjørring driver vi et effektivt kraftvarmeproducerende anlæg med 2 ovne. Vores team på energianlægget i Hjørring består af cirka 20 medarbejdere og har som primær opgave, at sørge for at anlægget kører optimalt. Til dette team, søger vi nu en ny kollega.

Som vores nye kollega, skal du være en del af et vagthold på 12 mand, der bemander anlægget døgnet rundt. Der er tale om treholdsskift efter en årsplan med 6 ugers rul, og hvor der er planlagt arbejde hver anden weekend.

Jobbet
I løbet af et 6 ugers rul, vil der være nogle dagvagter, som den enkelte vagt selv kan planlægge i forhold til vagtplanen. På dine dagvagter vil der i starten være en del oplæring og derefter vil der være mulighed for, at du kan beskæftige dig med forskellige typer af opgaver, som for eksempel kunne være optimering, vedligeholdelse, projektarbejde eller lignende.

På anlægget er der en afdelingsleder, som er overordnet ansvarlig, samt en driftsansvarlig og en vedligeholdsansvarlig, som har hver deres fagområde. Den driftsansvarlige har det faglige ansvar for vagtholdet, og denne vil du naturligt få et tæt samarbejde med. Samtidig vil du få 3-4 makkere, som du hovedsageligt vil være på vagt med.
 
Dine primære opgaver vil være indenfor følgende områder:

  • Overvågning og observation af anlægget
  • Kranfører og dermed indfyring af affald
  • Almindelige vedligeholdelsesopgaver på anlægget
  • Specialopgaver alt efter kompetencer

Personprofil
Du trives i et miljø, hvor vi stiller krav til hinanden og følger nogle fælles rammer og en fælles retning. Du tager ansvar og kan håndtere, at der er periodisk travlt, ligesom du er god til at håndtere nødsituationer, når de opstår.
Du er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring som maskinmester eller lignende og leder efter et job, hvor du kan prøve kræfter med de kompetencer du har erhvervet dig.

Vi tilbyder
En hverdag sammen med engagerede og kompetente kollegaer i et uformelt, positivt og godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og -udvikling, samt nærværende ledelse vægtes meget højt.
Et job med selvstændigt ansvar og hvor der både er fokus på stabil drift og udvikling, samt med plads til at afprøve nye idéer og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst med KL.

Om I/S Reno-Nord
I/S Reno Nord fusionerede med AVV pr. 1. januar 2022, og er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutikker samt en afdeling for farligt affald.

I/S Reno Nord er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan læse mere på www.renonord.dk og www.avv.dk.

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenneth Kristensen på tlf. 2023 7662
 
Vi behandler ansøgningerne løbende og sidste frist er den 12. august 2022.

Ansættelse 1. oktober 2022 eller snarest mulig.

Ansøgning inklusive CV, eksamensbeviser og referencer sendes til job@renonord.dk mrk.: Maskinmester